Over ons

bezoek musea, theater, tentoonstellingen

Margareth

Margareth van Rooijen

Mijn naam is Margareth van Rooijen en ik ben een enorme cultuurliefhebber. Jarenlang ben ik coördinator van de Volksuniversiteit geweest en heb samen met Cristina daar de Kunstbus geïntroduceerd. Naast theater- en museabezoek met een grote groep mensen, hebben we ook  cultuurreizen naar Parijs, Berlijn en Londen georganiseerd. Wij vinden het belangrijk  om op een ongedwongen, veilige, vertrouwde en vooral gezellige manier kunst en cultuur te ervaren. 
Als ervaren regisseur heb ik diverse theaterprojecten begeleid. Mijn specialisme is bruggen bouwen, mensen enthousiasmeren en  activeren. Nu de vraag toeneemt naar Kunst- en Cultuuractiviteiten, wil ik de uitdaging aangaan om mijn talenten naar buiten te brengen en cultuurliefhebbers van kennis omtrent exposities en theatervoorstellingen op de hoogte te brengen. 

Cristina

Cristina Vaudo

Veel mensen kennen mij van het Aanschuifatelier in Brielle, inmiddels bestaat het al meer dan 6 jaar. Men werkt op zijn eigen niveau aan een kunstwerk. Je ziet bij de mensen in een korte tijd een enorme groei in hun artistieke ontwikkeling. Naast het schilderen worden de verwachtte tentoonstellingen in de musea besproken en wordt er vaak een schilder uitgelicht. Zo waren we een tijdje in de ban van Frida Kahlo, Klimt, van Gogh en noem maar op. Niets is mooier dan om na het bestuderen, of het naschilderen  van een beroemd kunstwerk ook het werk van die schilder in het echt te gaan bekijken! Zo ontstond het idee om museumreisjes te organiseren en heb ik samenwerking gezocht met Margareth. Samen willen we deze passie delen met andere gelijkgestemden. Mijn overtuiging is dat kunst heilzaam is en dat het je laat ontsnappen aan het grijze alledaagse.
Ik hoop je te ontmoeten bij Art to See Voorne!